2.0 Foredrag

Holdnr Navn Start Slut Ugedag Sted Pris*
20.54.2019 Foredrag - Sensitive Skolebørn 28‑03‑2019 28‑03‑2019 Tor Hollænderhaven DKK 100,00
Se mere   Luk

Foredrag ved Lene Sonne

Sensitive børn i skolealderen 0. – 9. klasse:

Særlig sensitivitet er et personlighedstræk, ikke en diagnose

Nyere forskning har vist, at ca. 1/5 af alle børn er særligt sensitive. Hvad vil det sige? Hvilke styrer og udfordringer ligger i personlighedstrækket, og hvad kan de voksne omkring børnene gøre for, at børnene får en god hverdag, hvor de kan føle sig trygge og livsduelige?

Lene vil i løbet af foredraget fortælle kort om forskningen bag den nye viden om særlig sensitivitet. Herefter vil hun lægge hovedvægten på eksempler med sensitive skolebørn fra praksis. Disse eksempler illustrerer, hvordan sensitive børn oplever livet i skolen og i familien. Til sidst i foredraget vil hun fortælle om redskaber, der kan skabe trivsel for det sensitive barn.

HUSK tilmelding.

Om Lene: Lene er uddannet pædagog, psykoterapeut og filosofisk coach. Hun har arbejdet i daginstitutioner, på folkeskoler, efterskoler og produktionsskoler.

Hun betegner sig selv som særligt sensitiv.

Hvis I vil læse mere om Lene, er her linket til hendes hjemmeside: www.lenesonne.com og hendes virksomheds-facebookside: https://www.facebook.com/SpreddineVinger/

Lene Sonne har tidligere været leder i en daginstitution, hvor man havde fokus på sensitive børn. I denne institution udviklede man et godt samarbejde med forældrene og redskaber og tilgange til at skabe gode rammer for børnene. Man udviklede også samarbejdet med skolerne for at sikre en god overgang fra daginstitution til skole for alle børn – også de særligt sensitive.

I de seneste år har Lene haft sin egen virksomhed, hvor hun giver rådgivning til familier med sensitive børn, til sensitive unge og voksne. Hun er forfatter til bøgerne "Sensitive børn", der udkom i september 2014 og bogen "Sensitive unge", der udkom i september 2015.

Lene holder foredrag over hele landet om emnet, og hun varetager ud over sin rådgivningsvirksomhed bisidderopgaver for forældre ved samtaler mellem daginstitution/skole og forældre

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20.54.2019
Status: Tilmeldingsklar